Home / / Boerenmarkt Vilsteren in kerstsferen

Boerenmarkt Vilsteren in kerstsferen

VILSTEREN – De maand december is de Boerenmarkt Vilsteren geheel ondergedompeld in kerstsfeer. De kramen liggen vol met heerlijke en eerlijke producten van dichtbij. Het kopen op de Boerenmarkt betekent kwalitatief goede producten aanschaffen en tegelijkertijd steun aan de boeren. Op 21 december vrolijken de dames van Djingels uit Dalfsen de markt nog eens extra op met een speciaal lied. Ze treden op tussen 11.30 en 14.00 uur.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.