Home / Nieuws / Autotechniek Habers trakteert zaterdagteam OVC ’21 op poloshirts

Autotechniek Habers trakteert zaterdagteam OVC ’21 op poloshirts

OMMEN -Sven Habers, eigenaar van het autobedrijf Autotechniek Habers, heeft het derde zaterdagteam van OVC ‘21 zaterdag 3 getrakteerd op poloshirts. Vanaf het punt dat de voetbalclub is begonnen met een zaterdagteam bij de senioren, nu zo’n tien jaar terug, is Autotechniek Habers sponsor.

Door de toename van het aantal spelers is er dit seizoen een derde team bij gekomen. De zaterdag jongens zijn door deze geste niet alleen in het veld, maar ook daarbuiten het veld uniform met elkaar verbonden. Bestuurslid Gerrit van Elburg bedankte de weldoener en had een pakkende speech, waarin hij memoreerde aan de wortels van Sven. Deze liggen ontegenzeggelijk bij de oudste club binnen de gemeentegrenzen van Ommen. Van Elburg refereerde naar zijn opa, een man met een groot blauw hart.  Grootvader Bernard Habers, al tijden niet meer onder ons, heeft zich jarenlang verdienstelijk gemaakt binnen de club. Zo was hij in jaren zeventig van de vorige eeuw elftalleider van de A1-junioren en toonde zich een oplossingsgericht man. Legendarisch is het voorval waar Habers senior werd geconfronteerd met een onvolledig elftal. Pupil Han Siero ontbrak op de verzamellocatie en zat nog in de kerk. Habers aarzelde geen moment en plukte zijn pupil uit de kerkbank. Gods zegen ruste op de daad van de elftalleider. Het toernooi in Balkbrug werd ongeslagen gewonnen.

Autotechniek Habers is al meer dan een decennia gevestigd in Ommen. Samen met zijn vriend Bert Mulder onder een dak, maar wel zakelijk en privé gescheiden.Deze combinatie is uniek, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en elkaar daar waar nodig met raad en daad te helpen en te versterken. ‘Suikeroom’ Sven tenslotte dankte OVC ‘21 en met name Miny Kortman (kleding), Gerrit van Elburg (bestuur) en Carles Bemboom (kantinebaas) voor de hartelijke ontvangst.

Zie www.ovc21.nl.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.