AED Stokvisdennen officieel in gebruik genomen

DALFSEN – De AED bij IJsclub Stokvisdennen in Dalfsen is vorige week officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde met een ferme handdruk tussen wethouder Jan Uitslag en directeur Gert van Marle van bouwbedrijf Bongers. Namens de Stokvisdennen keek bestuurslid Herben Scherpenkate tevreden toe.

De ijsclub was al een tijdje bezig om een AED aan te schaffen. Hoofdsponsor bouwbedrijf Bongers schonk de AED aan de vereniging. Wethouder Jan Uitslag kon dit ontzettend waarderen en schonk namens de gemeente de buitenkast aan de Dalfser IJsclub.

De AED is voor iedereen toegankelijk en is aangemeld bij de Hartstichting. De meldkamer Ambulancezorg gebruikt de AED’s die op www.hartslagnu.nl aangemeld zijn, in het geval van een noodzakelijke reanimatie, bij een alarmering van burgerhulpverleners. Inwoners, bedrijven of organisaties die beschikken over een AED die nog niet aangemeld is op www.hartslagnu.nl worden opgeroepen dit alsnog te doen. Want hiermee worden levens gered!

Foto: Johan Bokma

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.