Home / / Acht landen op Internationaal Sambotoernooi in Ommen

Acht landen op Internationaal Sambotoernooi in Ommen

OMMEN – Sportcentrum Emsland organiseerde zaterdag voor de vierde keer het Internationaal Vechtdal Sambo toernooi. Deelnemers kwamen uit Engeland, Frankrijk, België, Duitsland, Litouwen, Rusland, Brazilië en natuurlijk Nederland. Alle deelnemers werden verdeeld in verschillende leeftijd- en gewichtsklassen om zo leuke partijen te krijgen.

Ook de Ommer club had veel samboka’s ingeschreven en zij wonnen de nodige medailles. Kampioen in hun klasse werden Yara Noeverman, Jarne Boezelman, Connor Sluiter, Niek Lamberts en Daniël Wassenaar. Tweede plaatsen waren er voor Nanne Scholten, Laïs Schottert, Kylian van Grootel en Lars Brinkhuis. Het brons ging naar Lindy Zandman, Vera van ’t Zand, Mike Joop en Arnout de Bruijn. Vera Blomsma, Sem de Jong, Mart Veurink, Bart Scholten en Iwan Lubbers kwamen helaas net naast het podium.

Voor de samboka’s is het nog even druk de komende periode. Zo gaan Laïs Schottert en Lindy Zandman komend weekend naar het EK Sambo voor Cadetten in Riga en vertrekken Iwan Lubbers, Lars Brinkhuis, Niek Lamberts, Vera van ’t Zand en Lindy Zandman het weekend erop naar Vilnius voor een groot internationaal toernooi.

Lees ook

Oud papier Ommen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.