Home / / Aanmelden reünie USV 90 jaar

Aanmelden reünie USV 90 jaar

NIEUWLEUSEN – Op 15 januari bestaat USV 90 jaar! In het jubileumjaar wordt een rij aan activiteiten georganiseerd. De aftrap hiervan is op zaterdag 18 januari met een reünie voor leden, oud-leden en verder iedereen die op welke wijze dan ook verbonden is, of was met USV.

De bijeenkomst is van 11.00 tot 15.00 uur in het clubgebouw van USV. De middag staat vooral in het teken van weerzien, bijpraten en het ophalen van herinneringen. Met voetbalvrienden van toen en nu. Ook wordt er een speciaal USV-Polygoon journaal gepresenteerd. Aanmelden kan via www.unionsv.nl / USV 90 jaar. Daar is ook meer informatie te vinden over de kosten en verdere details van het programma.

Zegt het voort: kom zaterdag 18 januari naar USV voor een onvergetelijke middag. En neem gerust tastbare herinneringen mee zoals oude foto’s, knipsels of shirts. Vanaf 15.00 uur gaat de reünie over in een jubileumreceptie. Uiteraard zijn ook de reünisten hier van harte welkom.

www.unionsv.nl / USV 90 jaar

Tekst: Evert Jan Goos
Foto: archief USV

In de oude kantine (keet) op het veld aan de Paltheweg in Nieuwleusen. Daar is het negentig jaar geleden allemaal begonnen.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.