40-jarig jubileumfeest bij Zonnebloem Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – De afdeling Nieuwleusen van de Zonnebloem bestaat op 16 januari precies veertig jaar. Dit wordt op zaterdag 22 januari gevierd met een jubileumfeest in de Ontmoetingskerk aan de Burgemeester Backxlaan 269. Het feest begint om 14.00 uur. Alle gasten en vrijwilligers van de afdeling, maar ook mensen die geen gast zijn maar wel tot de doelgroep behoren, zijn van harte welkom. Het gezelschap ‘De juf,de bakker en de dominee’ verzorgt de dag. Aansluitend is er een gezamenlijke broodmaaltijd. Aanmelden is gewenst en kan tot 10 januari bij Anneke Kleen, a.kleen@kpnplanet.nl of tel. 0529-483296

Mede dank zij de inzet van het bestuur dat destijds de afdeling oprichtte is de Zonnebloem Nieuwleusen nu een bloeiende afdeling met 45 vrijwilligers die ongeveer vijftig mensen uit de doelgroep thuis bezoeken. De Zonnebloem zet zich in voor mensen – zowel jong als oud – met een fysieke beperking of die dreigen te vereenzamen. Zij kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, waaronder een boottocht, verrassingstocht, een dag winkelen of op vakantie gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.