Home / / Young Spirit zoekt pianist

Young Spirit zoekt pianist

Dalfsen – Young Spirit is op zoek naar een ervaren en enthousiaste pianist om (tegen vergoeding) het koor te begeleiden. Ieder vrijdagavond repeteert het koor tussen 19.00 en 20.15 uur. Ongeveer eens per maand zingt Young Spirit tijdens de missen in de Katholieke kerk in Dalfsen. Daarnaast geven ze concerten en treden ze graag op bij verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld tijdens de Monumentendag. Het repertoire bestaat naast moderne kerkliederen onder andere uit popliedjes, musicalsongs en klassieke muziek. Reacties graag sturen naar: secretariaatyoungspirit@gmail.com

Lees ook

‘Aan de bak-dag’ op Hoogengraven

OMMEN – Daltonschool Hoogengraven komt in actie tegen mensenhandel. De Kinderraad van de basisschool in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.