Home / / Workshop bollenmand Groei en Bloei Ommen

Workshop bollenmand Groei en Bloei Ommen

OMMEN – Op 19 november presenteert Groei en Bloei Ommen de workshop: Maak je eigen fleurige voorjaarsbollenmand. De mand staat garant voor plezier want er gaan veel bollen in, die na elkaar bloeien en mooie combinaties opleveren. Er wordt gewerkt met etagebeplanting; de bollen worden laag voor laag aangebracht. De bovenste laag bestaat uit winterviolen zodat er meteen een bloeiende mand mee naar huis genomen kan worden. De workshop start op 19 november om 19.30 uur in Arriën. De kosten voor Groei en Bloei leden zijn 28,50 euro en voor niet leden 33,50 euro. Aanmelden kan tot 14 november.

Voor meer informatie (en aanmelding) www.ommen.groei.nl.

Lees ook

‘Boezemvriend’ van Sinterklaas ziet verlangend uit naar feestelijke intocht in Ommen

OMMEN – Sinterklaas, wie kent hem niet? Het Goede Doel stelt die vraag in een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.