Home / / Weerbaarheidstraining Saam Welzijn

Weerbaarheidstraining Saam Welzijn

NIEUWLEUSEN – Vanuit Saam Welzijn worden er voor groep 5 t/m groep 8 weerbaarheidstrainingen aangeboden. Een weerbaarheidstraining is speciaal voor kinderen die weinig weerbaar zijn. Deze kinderen vinden het lastig om voor zichzelf op te komen, ze hebben moeite met hun grenzen aan te geven of doen dit op een onhandige manier.

Daarnaast kan hulp vragen voor deze kinderen erg moeilijk zijn. Door het volgen van een weerbaarheidstraining leert het kind in een klein, veilig groepje met leeftijdsgenoten hoe hij/zij kan reageren op het gedrag van een ander. Het kind leert voor zichzelf op te komen met respect voor een ander. De weerbaarheidstraining bestaat uit 8 lessen van 1 uur die plaatsvinden op donderdag 27 februari tot en met donderdag 16 april. Tijdstip van de lessen is van 15.30 tot 16.30 uur. Voorafgaand zal er een intakegesprek plaatsvinden en er is een persoonlijk terugkoppelingsgesprek bij afronding van de training.

Aanmelden kan via info@saamwelzijn.nl voor 1 januari 2020. Neem voor meer informatie contact op met: 0529-482121.

Lees ook

Bingo in het Pluscafé

DALFSEN – Op 24 oktober is er weer een bingo in het Pluscafe van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.