Home / / Waterschap snoeit dit najaar bomen in Dalfsen en Ommen

Waterschap snoeit dit najaar bomen in Dalfsen en Ommen

VECHTDAL – Waterschap Drents Overijsselse Delta snoeit in de periode tussen eind november en de kerst ruim 100 bomen. Deze bomen staan vooral aan randen van woonwijken en op bedrijfsterreinen, verspreid over veertien gemeenten in het werkgebied van het waterschap. De meeste te snoeien bomen staan in de gemeenten Dalfsen, Ommen, Deventer, Hoogeveen en Zwartewaterland.

Het snoeiwerk van vooral eiken, populieren en essen houdt in dat met een hoogwerker dood hout en laaghangende takken worden verwijderd. Dit is noodzakelijk voor de veiligheid en om de conditie van de bomen op peil te houden. Hiervoor is het waterschap als eigenaar verantwoordelijk.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.