Home / / Vrouwen van Nu viert 60-jarig jubileum

Vrouwen van Nu viert 60-jarig jubileum

OMMEN – Op woensdag 13 november vieren Vrouwen van Nu, een landelijke organisatie voor en door vrouwen, hun 60-jarig jubileum in het Hervormd Centrum in Ommen. Drie woorden staan bij deze vereniging centraal; Ontmoeting, Inspiratie en Plezier.

In 1959 werd de vereniging opgericht met de naam; de Nederlandse bond voor Boerinnen en andere Plattelandsvrouwen. De afdeling organiseerde destijds ook al maandelijkse bijeenkomsten, er waren sprekers en er werden cursussen aangeboden. In 2012 werden naam en huisstijl aangepast. Vanaf dat moment werd het Vrouwen van Nu, met nog altijd aandacht voor maatschappelijke, culturele en sportieve activiteiten. Extra leden zijn altijd welkom, belangstellenden die een afdelingsavond willen meemaken of zin hebben eens te wandelen of te fietsen kunnen zich aanmelden via de website.

 

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.