Home / / Vomol-dag in de Spil

Vomol-dag in de Spil

NIEUWLEUSEN – Studenten van Landstede organiseren op donderdag 21 november een Vomol-dag in de Spil in Nieuwleusen. Tijdens deze dag wordt kinderen van basischolen iets bijgebracht over het omgaan met opvallend landbouwverkeer.

“Het is de bedoeling dat wij met behulp van tractoren en machines die in samenwerking met loonbedrijf Huzen uit Nieuwleusen kinderen laten zien wat voor gevaren er zijn op de openbare weg als ze ingehaald worden door landbouw verkeer. Er wordt vooraf een presentatie gehouden en daarna gaan de kinderen in groepjes langs de machines en tractoren.”

De Vomol-dag vindt plaats in samenwerking met basisscholen de Wegwijzer, de Planthof en de Tweemaster.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.