Home / / Volle bak bij het Bakfeest in Dalfsen

Volle bak bij het Bakfeest in Dalfsen

DALFSEN – Vele bezoekers van het Bakfeest afgelopen zaterdagavond reageerden op het entreebeleid van de organisatie. Voor 22.00 uur binnen, dan half geld. Maar ook na tienen reden de bussen nog af en aan en kwamen er nog velen op de fiets naar de grote tent in Dalfsen.

Vanuit de gehele regio waren ze gekomen om te dansen op de muziek. Een feest voor jong en wat ouder. Het begon allemaal in 2002 als een gezellige avond voor het 25-jarig bestaan van het Agrarische Jongeren Kontakt. Inmiddels is het Sallands Bakfeest uitgegroeid tot een feest van formaat.

Om 21.00 uur startten de Snollebollekes uit Best en daarna namen BeatCrooks, Papa di Grazzi, en DJ Erik Doctor het over. De mannen van de organisatie liepen tevreden rond. Volle bak op het Bakfeest en vooral zonder incidenten. Een laagdrempelig feest voor iedereen, dat is en blijft het motto van de organisatie.

Tekst/Foto: Evert Jan Goos

Lees ook

Inloopspreekuur OV in de Overkant

DALFSEN – Nu het reizen met het openbaar vervoer niet alleen meer voor noodzakelijke reizen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.