Home / Sport / Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

Vilsteren moet het hoofd buigen voor Epse

EPSE – Met een zwaarbevochten ‘bloed, zweet en tranenoverwinning’ op Mariënheem in de pocket reisde Vilsteren zondagmiddag af naar Epse. De geelhemden keerden puntloos weer terug: 2-0.

De lokale voetbaltrots van Epse eindigde in de vorige jaargang roemloos onderaan in klasse, maar is onder trainer Herman Harleman uitstekend gestart. De transfer van Almir Fizovic, die overkwam van DAVO zal daar debet aan zijn, afgaande op de negen treffers welke hij reeds in het mandje heeft liggen.

De reis naar Epse werd geen succes voor Dik Runherd en zijn voetbalkorps. De keuzeheer van Vilsteren analyseerde algemeen. “Een terechte nederlaag, tegen een goede tegenstander.” Om vervolgens in detail te treden. “De gevreesde Fizovic heeft niet gescoord. Die zat in de tang bij Lars Noordman. We hielden het lang droog. Stefan Hendriks keepte een baas partij en er is hard gewerkt. Helaas konden we de nul niet vasthouden. In het laatste kwartier scoorde invaller Joran Menkveld twee keer. Verder een sportieve wedstrijd.”

Stand 5F: Sallandia 7-18, IJsselstreek 7-17, Emst 6-15, Raalte 7-15, Epse 7-14, UD 7-11, Mariënheem 7-10, CCW 16 7-9, Wesepe 7-7. Vilsteren 7-6, V en L 7-5, Terwolde 6-3 (9-19), Wissel 6-3 (7-25) en Go Ahead 6-1.

Op de Molenesch gaat Vilsteren zondag de krachten meten met CCW’16 uit Wilp. De wedstrijd begint om 14.00 uur.

Lees ook

Boek van de Week: ‘Stemmen aan het front’ van Aimie K. Runyan

Ruby Wagner groeit op in Philadelphia. Haar ouders hebben het ondanks hun eenvoudige afkomst goed …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.