Home / / Verras een gezin op pakjesavond

Verras een gezin op pakjesavond

OMMEN – Tot en met dinsdag 3 december kunt u een gezin in de gemeente Ommen verrassen met een volle zak cadeautjes op pakjesavond. De stichting Ondernemersfonds Ommen is 20 november gestart met deze actie om zo gezinnen, die dat normaal gesproken niet kunnen, een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen.

Hoe werkt het?

Bij aankoop/besteding in het centrum van Ommen (dus boodschappen, knipbeurt, uit eten, enz.) krijgt u een invulformuliertje waarop u de naam van het gezin invult, waarvan u vindt dat het op pakjesavond een volle zak cadeaus verdient. De drie mooiste inzendingen worden verrast met een spoedbezoek van Zwarte Piet, die met een zak cadeaus het betreffende gezin verrast.

Het Ondernemersfonds Ommen (alle ondernemers uit het centrum en de ring om het centrum) hoopt op deze manier iets te kunnen doen voor de mensen die het niet erg breed hebben. Vooral in duurdere tijden rondom de feestdagen laten niet alle budgetten het toe cadeaus te kopen voor de kinderen in het gezin. Namens het Ondernemersfonds Ommen worden er in ieder geval drie gezinnen ontlast.

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.