Home / Ommen / Verras een gezin in Ommen met een volle zak cadeautjes!

Verras een gezin in Ommen met een volle zak cadeautjes!

OMMEN – Vanaf vandaag tot en met dinsdag 3 december kun jij een gezin in de gemeente Ommen verrassen met een volle zak cadeautjes op pakjesavond!
 

De stichting Ondernemersfonds Ommen start 20 november met deze actie om zo mensen een onvergetelijke pakjesavond te bezorgen die dat normaal gesproken niet kunnen.

Hoe werkt het? Bij aankoop/besteding in het centrum van Ommen (dus boodschappen, knipbeurt, uit eten, enz.) krijg je een invulformuliertje waarop je het gezin invult waarvan jij vindt dat het een volle zak cadeaus verdient op pakjesavond. De drie mooiste inzendingen worden verrast door een spoedbezoek van Zwarte Piet met een zak cadeaus voor het hele gezin!

Op deze manier hoopt het Ondernemersfonds Ommen (alle ondernemers uit het centrum en de ring om het centrum) iets te kunnen doen voor de mensen die het niet al te breed hebben. Vooral in tijden rondom Sinterklaas en Kerst zorgt dat in sommige gezinnen voor lastige situaties, omdat de budgetten geen cadeaus toelaten voor de kinderen in het gezin. Namens het Ondernemersfonds Ommen worden er in ieder geval drie gezinnen ontlast voor dit jaar… 

Lees ook

Provinciale Herdenkingsdag ‘70 jaar Molukkers in Overijssel’

REGIO – Behoefte aan erkenning van het aangedane leed is nog steeds aanwezig bij de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.