Home / / Uitgever Wereldbibliotheek bij Cultureel Café Dalfsen

Uitgever Wereldbibliotheek bij Cultureel Café Dalfsen

DALFSEN – Koen van Gulik, uitgever van de Wereldbibliotheek, komt op vrijdag 29 november bij Cultureel Café Dalfsen vertellen over zijn vak. Daar ontrafelt hij het mysterie van het uitgeven van boeken.

Wat doen een uitgeverij en haar uitgever eigenlijk? Hoe wordt een schrijver ontdekt? Wat doet een uitgever met een manuscript? En waarom wordt een boek een bestseller? Van Gulik geeft op al deze en meer vragen antwoord. De bijeenkomst is in de Panoramazaal van de Trefkoele+ en begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is in de voorverkoop 10,50 euro, aan de zaal 12,50 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.cultureelcafedalfsen.nl, de Read Shop of Primera in Dalfsen.

 

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.