Home / / Turnselectie GVN start seizoen goed

Turnselectie GVN start seizoen goed

NIEUWLEUSEN – Voor de turnselectie van GVN Nieuwleusen is het seizoen goed begonnen. De eerste wedstrijd van de 3de Nationale Divisie mocht afgelopen weekend plaatsvinden in De Spil in Nieuwleusen.

Daarvoor moest een van de sporthallen omgebouwd worden voor een landelijke turnwedstrijd, een wedstrijdvloer van 12 x 12 meter. Vooral voor de nieuwe Instap, leeftijd 7/8 jaar, erg spannend. De jonge turnsters wisten wat hun te doen stond en lieten zien dat ze goed mee kunnen draaien op dit niveau. Joann Knol werd 7e, Meike Kalteren 9e, en Elin Kappert 12e. Sophie Kijk in de Vegte en Ilse van Zwol waren actief bij de Jeugd 1. Sophie werd 5e en Ilse 15e.

Bij de jeugd 2 werd het erg spannend. Elize Vedder en Merel Benne turnden een erg goede wedstrijd. Dit werd ook zeker beloond. Merel werd 5e en Elize mocht het podium betreden om een zilveren medaille in ontvangst te nemen.

De senioren lieten deze wedstrijd zien dat ze bijna klaar zijn voor het seizoen. Er werd nog te wisselend geturnd, maar de resultaten waren zeker niet onverdienstelijk. Madelief Logtenberg werd keurig 6e, de andere senioren eindigden in de middenmoot.

GVN kijkt terug op een goed begin van het seizoen. De komende weken zullen besteed worden aan het analyseren van deze wedstrijd. Het doel is om bij de volgende wedstrijd, zaterdag 14 december, nog beter voor de dag te komen.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.