Home / / Top-2000-dienst in de Grote Kerk

Top-2000-dienst in de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondag 3 november is er in de Grote Kerk van Dalfsen een Top-2000-dienst. Omdat het 30 jaar geleden is dat de muur in Berlijn viel, is het thema: ‘Set me free’. Op deze avond zal het nummer ‘Over de muur’ van Klein Orkest dan ook niet ontbreken. De overige muziek blijft nog even een verrassing. Muzikale medewerking wordt verleend door Young Spirit, Dorien Jansen en Gerard Nederveen, Manou Westera, Maurice Compagner, Floris van Meerveld en Robert Westera. Anco Tol leidt de dienst. De collecte is bestemd voor kinderen in kwetsbare omstandigheden op verschillende plekken in de wereld. Na afloop is er gelegenheid na te praten. Aanvang 19.00 uur.

Lees ook

Zoekplaatje van de week

OMMEN – Het Cultuurhistorisch Centrum Ommen vraagt uw hulp bij het beantwoorden van vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.