Home / / Toneel in Ommerkanaal

Toneel in Ommerkanaal

OMMERKANAAL – Op vrijdag 15 en 22 november en op zaterdag 23 november treedt de toneelgroep Ommerkanaal voor het voetlicht. Een garantie voor een avond genieten in het Buurthuis Ommerkanaal. De toneelgroep speelt het blijspel ‘Ongewenst volk’, geschreven door Herman van der A.

Als de broers Joop en Johannus tijdens een wandeling een huis te koop zien staan is hun nieuwsgierigheid gewekt. Ze worden echter allesbehalve vriendelijk ontvangen door moe en haar twee dochters Stroeffie en Zussie. Moe en haar dochters krijgen ook nog grote problemen met hun buren. De buurvrouw deelt de lakens uit op de boerderij waar zij woont, met haar slechtziende man en de zonen Gradsie en Gradus, die net terug zijn uit de missie. In snel tempo volgen de ontwikkelingen elkaar op.

Kaarten zijn te bestellen bij Ina Grootens: 0523-613519 en Dik Kroese: 0523-676419. De entree is 5 euro per persoon en donateurs betalen 3 euro.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.