Home / / Supporters USV zwaaien Jan Luttel uit

Supporters USV zwaaien Jan Luttel uit

NIEUWLEUSEN – Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering van de Supportersvereniging van USV was er een opvallende wisseling van de wacht. Na liefst 24 jaar voorzitterschap nam Jan Luttel afscheid van het bestuur.

De nieuwe inwoner van Vlieland werd uitgebreid toegesproken door secretaris Hans Wink. Vanwege zijn grote verdiensten werd Jan Luttel voorgedragen en benoemd tot erelid van de Supportersvereniging. Rudger Jan Vogelzang is zijn beoogde opvolger terwijl ook Marco Hilberink toetrad tot het bestuur.

Foto: Marcel van Saltbommel

Lees ook

Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Iedere derde zondag van de maand biedt Saam Welzijn een verrassende maaltijd aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.