Home / / Sportverkiezingen gemeente Ommen van start

Sportverkiezingen gemeente Ommen van start

OMMEN – Inwoners van de gemeente Ommen kunnen weer sporters nomineren voor sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar 2019. Dit kan via de website ommen.nl/sportverkiezing. Nominaties kunnen ingediend worden tot en met 1 december.

Om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen moet er een aansprekende sportieve prestatie geleverd zijn in het sportjaar 2019. Dit kan een kampioenschap of promotie zijn. Maar dit is niet noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld ook een individuele prestatie zijn in relatie tot de leeftijd van een sporter of het verloop van een totale competitie. Wanneer de nominaties binnen zijn, maakt een jury een selectie van de ingediende nominaties. Via ommen.nl/sportverkiezing kan vanaf 16 december tot 6 januari gestemd worden op genomineerde kandidaten. Samen met de keuze van de jury bepaalt deze stemming de uiteindelijke winnaar.

De uiteindelijke winnaars en opvolgers van Stefan Westenbroek, Marije Dankelman en Volco worden op woensdag 15 januari 2020 bekend gemaakt tijdens de Sportverkiezingen in theater de Carrousel in Ommen.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.