Home / / Schiet- en sjoelavond Ankum

Schiet- en sjoelavond Ankum

ANKUM – Op vrijdag 22 november houdt Plaatselijk Belang Ankum e.o. de jaarlijkse schiet- en sjoelavond. De avond staat in het teken van de schietcompetitie, sjoelen, prijsdarten, de dartcompetitie, spiekers sloan, sjoelen en prijsschieten. Bovendien zijn er weer mooie prijzen te winnen bij het bekende rad van fortuin. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur in het ‘Verenigingsgebouw’ aan de Vossersteeg in Ankum.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.