Schaatsteam uit Nieuwleusen schaatst 200 kilometer voor Stichting Red een Kind

Alternatieve Elfstedentocht in nieuwe tenues

NIEUWLEUSEN – Schaatsteam Hoekman-RVS gaat op 28 januari 2020 meedoen aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Voor deze editie verbindt het team de deelname aan Stichting Red een Kind, dat zich inzet voor het verbeteren van de leefomstandigheden van kinderen in armoede.

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren. Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Hoekman Roestvaststaal is al een aantal jaar donateur van de stichting.

Met de ijskoude sportieve prestatie, willen Hoekman-RVS en het schaatsteam de stichting een warm hart toedragen. Dit doen zij door sponsorgeld te werven en daardoor een bijdrage te leveren aan een hoopvolle toekomst voor deze kinderen.

Nieuwe schaatstenues
Het Hoekman Schaatsteam is door het bedrijf voor de komende editie in een volledig nieuwe uitrusting gestoken. Heleen Wildvank-Hoekman: “Ik vind het hartverwarmend dat de heren zich met hun sportieve doelstelling in zetten voor Stichting Red een Kind. In de nieuwe tenues komen ze in ieder geval goed beslagen ten ijs!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.