Home / / Rikus van der Vegt 60 jaar koorzanger

Rikus van der Vegt 60 jaar koorzanger

DALFSEN – Zaterdagavond 23 november, tijdens de kerkelijke viering van St. Cecilia in de H. Cyriacuskerk, kreeg Rikus van der Vegt, door pastor Marga Klein Overmeen, de onderscheiding voor 60 jaar koorlidmaatschap opgespeld.

Namens de Sint Gregorius Vereniging Nederland van het bisdom Utrecht reikte koorvoorzitter Wim Dierkx hem de bijbehorende oorkonde uit, nadat hij Rikus namens het koor had toegesproken en had bedankt voor zijn jarenlange inzet. Naast de zang, tijdens de wekelijkse repetities en kerkdiensten, vervulde Rikus vele tientallen jaren bestuursfuncties binnen het koor. Daarnaast leverde hij actieve bijdragen aan door de gemeenschap van door de RK-locatie van Dalfsen georganiseerde activiteiten en evenementen. Zijn vrouw Rikie, die altijd achter Rikus’ activiteiten stond en daardoor vele avonden alleen thuis was, ontving namens het koor een boeket bloemen.

Lees ook

Politiek verwoord Verschillende politieke partijen uit de gemeente geven hun actuele standpunten weer. In deze editie is het CDA aan het woord: Den Haag: dichtbij of ver weg?

“Doe er wat aan, jullie zitten in Den Haag in de coalitie!” Als fractie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.