Home / / Regionale kerkdienst van SIEN in Hardenberg

Regionale kerkdienst van SIEN in Hardenberg

HARDENBERG/OMMEN – Op zondag 10 november is er om 15.00 uur in de Höftekerk, Lage Doelen 3 in Hardenberg een aangepaste kerkdienst, georganiseerd door Sien – Regio Ommen. Voorganger in deze dienst is Jan Pieter Balder. Hij is geestelijk verzorger binnen de Baalderborg Groep. Het thema is ‘STORM’, n.a.v. het Bijbelverhaal over de storm op het meer.

Sien komt op voor belangen van mensen met een verstandelijke beperking en hun directe omgeving en zet zich in voor een samenleving waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen meedoen, net als ieder ander. Steeds meer mensen uit de regio bezoeken de speciale kerkdiensten van SIEN. In Hardenberg zijn voldoende muziekinstrumenten aanwezig om zelf muziek te maken en bekende liederen te zingen. Deze dienst is voor iedereen, wie of hoe je ook bent. Na de dienst is er gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie, thee en fris.

www.sien.nl

Lees ook

Inloopuurtje LPO in Beerzerveld

BEERZERVELD – De fractie van de Lokale Partij Ommen vergadert op maandag 25 oktober bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.