Home / tweetpost / Raadhuisstraat Dalfsen afgesloten

Raadhuisstraat Dalfsen afgesloten

DALFSEN – De Raadshuisstraat in Dalfsen is in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront op dinsdag 26 november de hele dag afgesloten voor al het verkeer. Het betreft hier het stuk tussen de Beltestraat en de Eshuisstraat. Er worden verkeersregelaars ingezet om het verkeer te begeleiden. De Albert Heijn is gewoon bereikbaar.

Foto: Raadshuisstraat in Dalfsen (Google Maps)

Vanaf april 2019 is de Raadhuisstraat in verband met de bouwwerkzaamheden aan het Waterfront tijdelijk op werkdagen ingericht als eenrichtingsweg voor gemotoriseerde voertuigen. Er is een uitzondering voor fietsers, die de weg in beide richtingen kunnen gebruiken. Dinsdag 26 november is de Raadshuisstraat voor alle verkeer afgesloten in beide richtingen.

De verwachting is dat de aanpassing van de rijrichting half december 2019 wordt opgeheven, waardoor de Raadhuisstraat weer vanuit beide richtingen is te benaderen.

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.