Home / / Raad & Recht zoekt vrijwilligers met sociaal juridische kennis

Raad & Recht zoekt vrijwilligers met sociaal juridische kennis

OMMEN – Al meer dan dertig jaar staan ruim dertig vrijwilligers van Raad & Recht wekelijks klaar om de inwoners van Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen te voorzien van gratis (sociaal) juridische raad. Dat Raad en Recht voorziet in een behoefte blijkt wel uit het grote aantal mensen dat zij jaarlijks helpen met advies.

Om al die mensen te kunnen (blijven) helpen is Raad & Recht op zoek naar vrijwilligers met een sociaal juridische achtergrond die het leuk vinden om in hun vrije tijd mensen te helpen.

De vragen en problemen waarmee mensen komen, variëren van consumentenrecht en arbeidsproblematiek tot schulden en echtscheidingszaken. De spreekuren worden gedraaid in duo’s, bestaande uit een generalist die overal een beetje van afweet en een vakspecialist zoals bijvoorbeeld een belastingadviseur, echtscheidingsadvocaat of bedrijfsjurist.

Bent u ook enthousiast om uw kennis en ervaring in te zetten voor onze medemens? Dan hoort Raad & Recht dat heel graag, stuur bij belangstelling een mail naar Alienke Horstra, via a.horstra@raadenrecht.nl.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.