Home / / Plaatjesactie Sint en Piet van Ondernemend Dalfsen

Plaatjesactie Sint en Piet van Ondernemend Dalfsen

DALFSEN – De wintertijd is inmiddels in gegaan, de dagen worden korter en de feestverlichting hangt. Alles duidt erop dat de feestmaand er weer aan komt. Als ludieke opwarming voor de Sinterklaas intocht in Dalfsen, komt Ondernemend Dalfsen dit jaar met een Sint en Piet plaatjesactie voor kinderen.

Van 1 november tot de intocht van Sinterklaas op zaterdag 16 november, kunnen kinderen de unieke Sint en Piet plaatjes verzamelen bij de winkeliers in het centrum van Dalfsen. Om de plaatjes te verzamelen is er een speciale Sint Dalfsen verzamelplaat gemaakt, die kan worden afgehaald bij de Jumbo of Albert Heijn in Dalfsen. Op deze plaat kunnen tien verschillende plaatjes verzameld worden, zoals Prof Piet, Muziek Piet en natuurlijk Sinterklaas. Op vertoon van de verzamelplaat kunnen kinderen een gratis Sint en Piet plaatje krijgen in diverse winkels, maar daarvoor moeten ze wel op zoek naar de winkels met de juiste plaatjes! De verschillende plaatjes zijn te vinden door te zoeken in de etalages met de speciale poster van de plaatjesactie. Op vertoon van een volle verzamelplaat kunnen de kinderen meedoen aan de verloting. De winnaar mag op het podium komen bij Sinterklaas tijdens de intocht op zaterdag 16 november en krijgt bovendien een leuke prijs. Bovendien is er een leuke Facebookactie, waarbij de inzender van de leukste foto van een volle verzamelplaat, ook wordt beloond met een prijs.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.