Home / / Peuterochtend op De Zaaier

Peuterochtend op De Zaaier

NIEUWLEUSEN – Voor ouders/verzorgers die op het punt staan een basisschool voor hun kind te kiezen, houdt basisschool De Zaaier in Nieuwleusen vrijdag 15 november een peuterochtend. De peuterochtend is een kijk- en speelochtend voor kinderen tussen 2,5 en 4 jaar en hun ouders/verzorgers.

Terwijl de peuters mogen spelen, kunnen de ouders/verzorgers in gesprek met de directeur om zo een indruk te krijgen van onder meer de sfeer en het onderwijs op onze school. Tijdens deze ochtend is er tevens gelegenheid om de school te bekijken. Ook kinderen die al bij De Zaaier staan ingeschreven, zijn van harte welkom.

De peuterochtend begint met een inloop vanaf 9.00 uur en duurt tot 11.00 uur. De kinderen gaan aan de slag met ontwikkelingsmateriaal en spelen buiten of in het speellokaal. Halverwege de ochtend staat er voor de kinderen drinken en een hapje fruit klaar. Aanmelden voor deze ochtend kan via de mail: dezaaier@pco-n.nl.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.