Home / tweetpost / OZC loopt averij op in Losser

OZC loopt averij op in Losser

LOSSER – OZC reisde af tot achter Enschede. Duitsland? Nou, bijna. Kwestie van een afslag missen en je zit over de grens. Het plaatsje Losser leunt tegen het Teutoonse Rijk aan, nog net aan de goede kant van de streep. Sportcomplex Het Hanneker wordt bespeeld door AJc ’96. De kleine letter is geen tikfout, de naam staat voor Achilles Juliana combinatie, gevolgd door het jaar van samensmelting 1996. Pfff, helemaal naar Losser. Dan kun je maar beter een goed resultaat pakken, anders lijkt de terugreis bar en eindeloos. Bovendien stap je lekkerder clubhuis De Treffer binnen, waar het jaarlijkse Oktoberfest gepland staat. ‘Dass ist ja viel toller!’ Van een driepunter naar een driepinter is maar een kleine stap. Op basis van de ranglijst mocht een terugkeer met volle buit verwacht worden van de boys van Martijn Berger.

Dat ging dus eventjes niet door. OZC moest in de reparatie. Berger begon met een diepe zucht, “het wordt een terugerend patroon. We maken de kansen niet af. Vergeten de tegenstander pijn te doen en doen onszelf pijn. Om het positief te houden: de inhaalslag is deels gelukt, na de 2-0 achter hebben we het goed opgepakt en hadden ook nog kunnen winnen.” Voor rust opent Luuk Nijmeijer vanuit een verre ingooi de score. Direct na de hervatting krikt Nathan Struijk het scorebord op naar 2-0. “Die goal heb ik niet gezien. Ik zat nog niet eens op mijn stoel”, verduidelijkt Berger mokkend. Het moet gezegd: de bezoekers uit Ommen pakken het hierna goed op. Het is eenrichtingsverkeer naar het doel van de laaggeklasseerde thuisclub. Nick Runhart schiet de geelzwarten weer in de wedstrijd. Als even later Rick-Jan de Groot zo het een echte spits betaamt op de centimeter nauwkeurig op de juiste plaats staat, gloort een driepunter aan de horizon. Nog een kwartier heeft OZC om het verschil op de ranglijst in cijfers uit te drukken. Het komt er niet van. Als Frans Beser voor de laatste keer op zijn fluit blaast verklapt het scorebord: 2-2.

Zaterdag speelt OZC om half drie thuis tegen het Nijverdalse SVVN.

Stand 3D: De Esch 7-18, Hellendoorn 7-16, Bergentheim 7-15, OZC 7-14, ON Almelo 7-12, Mariënberg 7-11 (11-11), Wilhelminaschool 7-11 (9-9), ASV ’56 7-8 (20-20), SVVN 7-8 (10-11), DES 7-6 (7-12), Kloosterhaar 7-6 (8-15), Voorwaarts 7-5 (7-11), AJC ’96 7-5 (14-20) en Bruchterveld 7-3.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.