Home / / OZC dames 1 wint in Twente

OZC dames 1 wint in Twente

HAAKSBERGEN/OMMEN – De dames van OZC hebben zaterdagmiddag met 0-3 gewonnen van Boy Boys. De ploeg uit Ommen heeft na zeven wedstrijden nog steeds alles gewonnen en gaat fier aan de leiding.

In het verre Haaksbergen kwam OZC al in de 16e minuut door Robin op een 0-1 voorsprong. Een makkelijke middag leek te zijn aangebroken, maar dat was slechts schijn. De thuisploeg legde zich hier namelijk niet bij neer en zette nog een tandje bij. Even leek de gelijkmaker te vallen maar met de 0-1 voorsprong werd de rust gehaald.

Na de thee begon OZC fanatiek aan de tweede vijfenveertig minuten en dat resulteerde uiteindelijk in de verdiende 0-2 van Inez. Het gejuich van OZC moet tot in de vijandige kantine te horen zijn geweest. De tegenstand leek gebroken toen de 0-3 werd binnen geschoten door Tanja. Na deze derde treffer gingen de gedachten al weer naar de terugreis en gelukkig werkte de scheidsrechter mee door na 90 minuten een einde te maken aan de wedstrijd. Drie belangrijke punten konden aan het totaal worden toegevoegd.

Lees ook

Vechtdal verbetert fietsnetwerk verder

REGIO – Gebruikers van de fietsknooppunten fietsen binnenkort langs nog mooiere routes in het Vechtdal. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.