Home / / Oud papier voor de muziekverenigingen

Oud papier voor de muziekverenigingen

OMMEN – De leden van de Ommer muziekverenigingen De Bazuin, Soli Deo Gloria en Crescendo halen iedere laatste zaterdag van de maand het oud-papier op. Zij komen langs in de wijken: Alteveer, De Dante, het Centrum, Laarakkers, Vlierlanden, Zeeheldenbuurt, tot aan het spoor en tot aan de rotonde De Brink. Eind december komen ze in verband met de feestdagen een week eerder. Verzocht wordt om het papier om 8.30 klaar te hebben staan aan de weg.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.