Home / / Ook tennisles op woensdag bij TCO

Ook tennisles op woensdag bij TCO

OMMEN – Tennis Club Ommen breidt de lestijden uit. Naast de vertrouwde maandag, dinsdag en vrijdag kunnen er nu ook op woensdag lessen gevolgd worden. Tennisleraren van Drive verzorgen de lessen die bedoeld zijn voor zowel jeugd- als seniorleden.

Er zijn mogelijkheden in de ochtend, middag en avond. De eerste ‘blauwe groep’, voor kinderen van 4 tot circa 7 jaar, gaat in ieder geval van start. Kinderen kunnen zich aanmelden voor een proefles bij tennisleraar Rendy Drost, 06-10529451.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.