Home / / ‘Natuur in je buurt’ met Johan Poffers

‘Natuur in je buurt’ met Johan Poffers

OMMEN – Op donderdagavond 28 november is er voor deelnemers aan het provinciale project Groene Loper Vechtdal en andere in groen geïnteresseerden, een bijeenkomst bij De Bootsman in Ommen. Een must voor iedereen die wat meer groen in zijn eigen leefomgeving wil brengen. De bekende natuurliefhebber, stadsvogelkenner en gepassioneerd spreker Johan Poffers vertelt hoe dat met vaak simpele dingen te doen is, individueel in een tuin of gezamenlijk met een hele straat, wijk of buurt. Het thema van de avond is dan ook: Natuur in je buurt, bedreigingen en kansen, over stadsnatuur en natuurbuurten.

Het wordt een leerzame, inspirerende en gezellige avond, er is tijd om ervaringen uit te wisselen en om bij te praten. Ook is er gelegenheid om mee te denken over de Bomenactie van de Provincie Overijssel, waar Miriam Gerrits van het projectteam Groene Loper Vechtdal over zal vertellen. De toegang is gratis, aanmelding is gewenst want voor elke bezoeker ligt er kleine verrassing klaar. De avond begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur bij Restaurant De Bootsman, Coevorderweg 19 Ommen. Aanmelden kan via info@dekoppel.com of telefonisch 0523-273388.

De Natuurtuin in Nieuwleusen is een mooi voorbeeld van samenwerking op groen gebied

Foto: Dook van Gils

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.