Home / / Najaarsconcerten Soli Deo Gloria Ommen

Najaarsconcerten Soli Deo Gloria Ommen

OMMEN – Op zaterdag 16 november wordt sporthal de Carrousel omgebouwd tot concertzaal voor de najaarsconcerten van muziekvereniging Soli Deo Gloria uit Ommen. De hele vereniging komt deze dag aan bod.

Het ochtendprogramma is van de jeugdonderdelen en is van 10.30 tot circa 12.30 uur. Het B- en C-orkest staan onder leiding van Bert Groothedde en het C-slagwerkensemble wordt geleid door Judith Haakmeester. Het avondprogramma van de A-groepen begint om 19.30 uur. Dirigenten Marten van der Wal en Simon Haakmeester hebben een speciale opstelling uitgedacht waardoor orkest en slagwerkensemble meer dan ooit tevoren gezamenlijk optreden. In de pauze is er een verloting. De toegang bedraagt 7,50 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Een toegangskaart is geldig voor zowel het ochtend- als het avondconcert.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.