Home / / Met de boswachter over de stuw

Met de boswachter over de stuw

OMMEN/OUDLEUSEN – Boswachter Arend Spijker neemt deelnemers van de wandeling van WijZ Welzijn Ommen donderdag 28 november mee naar het gebied over de stuw in Oudleusen. Via de ‘oude haven’ van Vilsteren gaat de tocht over het landgoed van Vilsteren en vervolgens via het kerkenpad weer terug naar de stuw.

Om 9.00 uur verzamelt de groep op de Voormars in Ommen. Om 9.30 uur start de wandeling vanaf de parkeerplaats bij hotel Mooi Rivier in Oudleusen. Kosten van de wandeling bedragen 1,50 euro per persoon. Na afloop is er de mogelijk gezamenlijk koffie te drinken in hotel Mooi Rivier.

Lees ook

EHBO heeft innamepunt voor petflesjes

HOONHORST/DALFSEN – Recentelijk is de EHBO-vereniging officieel een vrijwillig innamepunt voor petflesjes met het statiegeldlogo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.