Home / / Meld je aan voor de gratis Cursus Digisterker

Meld je aan voor de gratis Cursus Digisterker

DALFSEN – Op woensdag 4 december start een nieuwe cursus Digisterker in de Trefkoele+. Deze gratis cursus wordt georganiseerd door de bibliotheek voor iedereen die wegwijs wil worden op het internet. Met de cursus Digisterker versterk je je digitale vaardigheden en leer je zelfstandig gebruik maken van de elektronische dienstverlening van de overheid, gemeente, UWV en Belastingdienst.
Je leert in de cursus stap voor stap hoe je handig en veilig informatie kunt vinden en hoe je digitaal iets bij de overheid regelt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: Hoe vraag je een DigiD aan en hoe gebruik je die? Ook de websites van de gemeente, het UWV en de Belastingdienst komen aan de orde. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur en vindt plaats op woensdagmiddag 4 december, 11 december en 18 december van 14.00-16.00 uur in De Trefkoele+ te Dalfsen.

Aanmelden kan digitaal via de website van de bibliotheek, telefonisch via 0529-432413 of in het Infopunt in een van de drie kulturhusen.

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.