Home / / Majorettes Polyhymnia pakken wisselvlag

Majorettes Polyhymnia pakken wisselvlag

LEMELERVELD/SLAGHAREN – ‘Woehoe’. De meiden van het majorette B-team van Polyhymnia Lemelerveld waren zaterdag helemaal door het dolle heen bij het Vechtdal Twirlfestival toen de jury bekendmaakte dat zij de wisselvlag als ‘stars of the day’ hadden gewonnen. “Het kan niet op”, lacht begeleidster Marinda Westendorp, die de meisjes twee weken geleden ook al uit hun dak zag gaan, toen zij een ticket wisten te veroveren voor deelname aan het Nederlands Kampioenschap op 18 en 19 januari 2020 in Almere.

Tekst: Geke Lensen

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

ASC’62 begint te slap aan eerste helft ASC’62 speelde thuis tegen ZAC en verloor met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.