Home / / Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – De eerstvolgende fietstocht, uitgezet door enthousiaste vrijwilligers, vindt plaats op dinsdag 26 november. De geplande tocht start om 13.30 uur vanaf de Trefkoele+ en heeft een lengte van ongeveer 30 km. Onderweg is er op een mooie locatie een koffie-/theestop. Iedereen die graag fietst en er een middag met een groep fietsers de omgeving wil verkennen, is welkom. Deelnemers aan de fietstocht hoeven zich van te voren niet aan te melden.

Lees ook

Uit eten bij Proeflokaal Zuid in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Iedere derde zondag van de maand biedt Saam Welzijn een verrassende maaltijd aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.