Loopfestijn schenkt Hospice Dalfsen ruim 1.000 euro

DALFSEN – Tijdens de jaarlijkse sponsorbijeenkomst van het Plinq Loopfestijn heeft organisator IJsclub Stokvisdennen 1.050 euro overhandigd aan de dames Valk en Laarman van Hospice ’t huis De Pastorie in Dalfsen.

Voorzitter Jan van Leur kon op een geslaagde 32e editie terug kijken. In zijn dankwoord bedankte hij Andre Mars die afscheid had genomen van de organisatie en kon hij Wilco Rietman en Evert Jan Hof verwelkomen als nieuwe vrijwilligers in het bestuur.

Het geldbedrag dat aan het Hospice overhandigd kon worden, is bijeen gebracht door de ruim 700 deelnemers. Van het inschrijfgeld, stort de organisatie 50 cent van elke deelnemer naar het goede doel, diezelfde deelnemers storten elk jaar weer extra geld naar het goede doel.

Toch enigszins overdonderd namen de dames Valk en Laarman de cheque in ontvangst. Ook zij kregen gesprekstijd tijdens de informele avond en konden uitleg geven over het wel en wee van het Hospiteer. Het was een duidelijk en helder verhaal, voorzitter Van Leur was daar ook van onder de indruk en vermeldde dat het geld op een hele goede plaats terecht gekomen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.