Home / / Lezing over Leusense Conferentie in Nieuwleusen

Lezing over Leusense Conferentie in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Kunt u nog tijd vrijmaken voor de dingen die echt belangrijk zijn? Waar lagen uw interesses de afgelopen dag, week of maand? Waar bent u op gefocust? Allemaal vragen waarop ds. J. den Boer (HHK) tijdens zijn lezing ‘Pelgrimsreis naar Jeruzalem’ op donderdag 28 november in de Maranathakerk ingaat.

De lezing maakt deel uit van het thema van de Leusense Conferentie van dit seizoen: Belijden vandaag! Het doel van de Leusense Conferentie is Bijbels verantwoorde toerusting te verzorgen. De lezing start om 20.00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte aanwezig.

Meer info: www.leusenseconferentie.nl

Lees ook

Oud papier ABSD

DALFSEN – Op 30 september en op vrijdag 1 oktober haalt de ABSD weer oud …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.