Home / / Kleurrijke tentoonstelling van O.K.P.V. in De Olde Stal

Kleurrijke tentoonstelling van O.K.P.V. in De Olde Stal

GIETHMEN – In De Olde Stal aan de Hogeveldsweg 2 in Giethmen wordt van woensdag 13 november tot en met vrijdag 15 november de jaarlijkse Clubtentoonstelling gehouden van de Ommer Konijnen- en Pluimveefokkersvereniging (O.K.P.V).

Meer dan tweehonderd dieren worden er door de leden tentoongesteld in alle kleuren, vormen en maten, waaronder konijnen, maar bijvoorbeeld ook cavia’s, hoenders en sierduiven. De vereniging hoopt op veel publiek dat woensdag 13 november welkom is tussen 20.00 en 22.00 uur. Donderdag 14 november is de tentoonstelling open van 11.00 – 21.00 uur. Wie vrijdag 15 november een kijkje wil nemen is welkom tussen 11.00 en 15.30 uur.

Lees ook

Gratis cursus ‘Kennismaken met Mindfulness’

DALFSEN – Op donderdag 28 oktober start Impluz met de populaire cursus ‘kennismaken met Mindfulness’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.