Home / / Klassiek met Calefax in het theater

Klassiek met Calefax in het theater

DALFSEN – Op zondag 1 december om 15.00 uur brengt Theater de Stoomfabriek, onder leiding van een drietal enthousiaste klassiek programmeurs iets nieuws: Orgelmuziek!

Calefax, een klassiek ensemble met een popmentaliteit, brengt de mooiste orgelmuziek naar de concertzaal. Muziekliefhebbers mijden dikwijls het orgel. Komt het door de overweldigende klank, door de liturgische connotatie, de associatie met ouwe kerkbanken? Rietkwantet Calefax met het programma Het Orgel de Kerk uit, is een hechte formatie van vijf rietblazers die een grote passie delen. Al meer dan drie decennia houden ze in binnen – en buitenland een reputatie hoog op basis van virtuoos spel, briljante arrangementen en een frisse podiumpresentatie. Ze gelden als de uitvinders van een nieuw genre: het Rietkwintet. Daarmee inspireren zij jonge blazers die overal in de wereld in hun voetsporen treden.

Kaarten kosten 22,50 euro ( inclusief drankje) en zijn te verkrijgen bij de Primera of via www.theaterdestoomfabriek.nl

Lees ook

Leren breien en haken

NIEUWLEUSEN – Sinds de versoepeling van de coronamaatregelen is het weer mogelijk om te (leren) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.