Home / / Kinderen brengen burgemeester Hans Vroomen ontbijtje in het gemeentehuis

Kinderen brengen burgemeester Hans Vroomen ontbijtje in het gemeentehuis

OMMEN – Vorige week dinsdag brachten 35 kinderen van OBS De Dennenkamp uit Ommen een ontbijtje bij burgemeester Hans Vroomen in het gemeentehuis. Hiermee gaven ze met dat gezamenlijk Burgemeestersontbijt het goede voorbeeld in de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarbij opgeteld een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op 2.750 basisscholen. Dit jaar met het thema: Neem de tijd voor je ontbijt!

Burgemeester Hans Vroomen van gemeente Ommen onderstreept hiermee, net als zo’n 250 collega-burgemeesters in het hele land, het belang van een gezond ontbijt. Aan de ontbijttafel maakten de kinderen en de burgemeester uitgebreid kennis met elkaar en wisselden ze van gedachten.

Lees ook

Kerst rondum de Kaerke in Oudleusen

OUDLEUSEN – Op zaterdag 14 december vindt de derde editie van Kerst rondum de Kaerke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.