Home / / Kijk op Kunst in de winkelstraten van Ommen

Kijk op Kunst in de winkelstraten van Ommen

OMMEN – Stichting Vechtdalkunsten Ommen presenteert elk najaar het evenement Kijk op Kunst; een mooie herfstactiviteit in de winkelstraten van Ommen. Van 5 tot en met 26 oktober stelden 52 winkeliers hun etalages en winkelruimte beschikbaar voor het tentoonstellen van de werken van evenzoveel kunstenaars uit Ommen en omstreken.

Voor het publiek de gelegenheid om kennis te maken met diverse kunstvormen zoals beelden, schilderijen, houtsnijwerk, keramiek, sieraden, conceptuele kunst, aquarellen en tekenkunst. Het publiek kon een stem uitbrengen op de combinatie etalage/kunstwerk(en) die het meest aansprak. De winnaar van de publieksprijs was Dorothe Streppel, zij won een kunstwerk van Frieda Waanders. Daarnaast werd de winnende combinatie etalage/kunstwerk(en) bekend gemaakt. Dit was de etalage van het Broekenhuis met hierin de tentoongestelde kunst van Bard Peskens.

Frieda Waanders, Bard Peskens, Peggy Haeke (Broekenhuis) en Dorothe Streppel. Foto: Leo van den Berg

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.