Home / / Kensington, Snelle en Typhoon naar Dauwpop

Kensington, Snelle en Typhoon naar Dauwpop

HELLENDOORN – De organisatie van Dauwpop, het Hellendoornse muziekfestival, heeft de eerste namen voor de editie van 2020 bekendgemaakt. Kensington, Wolfmother, Typhoon, Mark Lanegan, Zwangere Guy, Maxi Jazz en Dopebwoy staan op het affiche. Ook de immens populaire rapper Snelle komt, met een voltallige liveband, naar Hellendoorn.

Dauwpop vindt ook dit jaar traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag dat dit jaar op donderdag 21 mei valt. De voorverkoop is inmiddels gestart. Kaarten à 55,50 euro zijn verkrijgbaar via de website van het festival (www.dauwpop.nl) of via de lokale voorverkooppunten. Binnenkort worden er meer namen bekend gemaakt.

Lees ook

Vrijwilligers H. Hartkerk in Lemelerveld gehuldigd

LEMELERVELD – De locatieraad van de H. Hartkerk in Lemelerveld heeft op zaterdag 9 oktober …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.