Home / / Kapwerkzaamheden op landgoed Junne

Kapwerkzaamheden op landgoed Junne

OMMEN – Als gevolg van de droge zomers in 2018 en 2019 zijn veel Japanse lariksen op landgoed Junne doodgegaan of verkeren in zeer slechte conditie. De kans op aantasting door de lariksbastkever is hierdoor vergroot en gezonde lariksen komen in gevaar. Daarom start a.s.r., eigenaar van het landgoed, begin november met de kapwerkzaamheden van dode en verzwakte Japanse lariksen. De vitale bomen worden gespaard. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

Lees ook

Maandelijkse fietstocht Saam Welzijn

DALFSEN – De eerstvolgende fietstocht, uitgezet door enthousiaste vrijwilligers, vindt plaats op dinsdag 26 november. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.