Home / / Jubileum schoonheidssalon van Janny Sturris

Jubileum schoonheidssalon van Janny Sturris

Advertorial

OMMEN – Vrijdag 15 november is het precies vijftien jaar geleden dat Janny Sturris Schoonheidssalon Ariane Inden aan de Van Raaltestraat in Raalte overnam.

De voor velen vertrouwde plek is hetzelfde gebleven, maar de naam is sinds 1 november veranderd in Janny’s Cosmetics. Ook de merken van de producten waarmee Janny en haar team werken zijn veranderd. Voor Janny was dat een hele stap, maar vanuit haar vaste klantenkring komen uitsluitend positieve reacties.

“De nieuwe merken hebben natuurlijke producten als basis en zijn vanzelfsprekend niet op dieren getest, wat voor ons een vereiste is”, aldus Janny. “Zo is CNC heel zuinig in gebruik en heeft Bellápierre mooie tinten oogschaduw – ook met glitters, leuk voor de feestdagen – in praktische kits, die klanten ook nog eens zelf kunnen samenstellen.”

Met betrekking tot huidverbetering kunnen klanten ook bij Janny terecht voor micro needling, een behandeling die plaatsvindt in de bovenste huidlaag. Janny is daarnaast begonnen met een HBO-opleiding als voedingsdeskundige. Dit sluit mooi aan op de voedingssupplementen van Filtline, die sinds kort bij haar verkrijgbaar zijn.

Tot eind november kunnen klanten profiteren van flinke kortingen op de producten van Ariane Inden en ontvangen 15% korting op de producten van CNC en Bellápierre. Het abonnement voor gezichts/huidverbeteringsbehandelingen blijft bestaan. Het houdt in dat als een klant om de vier weken komt voor een gezichtsbehandeling, iedere derde behandeling gratis is.

Om een officieel tintje te geven aan Janny’s jubileum zal haar kleindochter de 15e november om 16.00 uur een lintje doorknippen. Alle klanten en belangstellenden worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Daarna staat er tot 21.00 uur voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

Lees ook

Vanya winnaar voorleeswedstrijd OBS Heidepark in Lemelerveld

LEMELERVELD – Afgelopen vrijdagmorgen werd in Kindcentrum Heidepark in Lemelerveld de voorleeswedstrijd voor bassischolieren gehouden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.