Home / / Jongeren in gesprek met gemeente tijdens MeetUP

Jongeren in gesprek met gemeente tijdens MeetUP

OMMEN – Vrijdagavond 15 november kunnen jongeren tussen de 12 en 23 jaar tijdens de MeetUP hun mening laten horen en in gesprek gaan met gemeenteraadsleden. In verschillende rondes worden stellingen besproken die te maken hebben met thema’s als school, sport, recreatie, wonen en werken.

De meningen van iedere groep worden na elke ronde kort besproken met de andere aanwezigen, waaronder ook leden van de gemeenteraad. Ideeën, discussiepunten of andere onderwerpen kunnen tot en met 14 november door de jongeren zelf ingebracht worden in jongerencentrum Punt. De MeetUP is van 19.00 tot 22.00 uur in de Flater aan de Markt 18. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Lees ook

Herman Boezelman 40 jaar in dienst bij Plastiform

(Advertorial) OMMEN – Afgelopen dinsdag 5 oktober was het 40 jaar geleden dat Herman Boezelman …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.